Æblehuset - Svaneke Sommerhuse

kort Svaneke

Æblehuset - Udefra

Æblehuset - Soveværelse

Æblehuset - Grundplan

Æblehuset - Stue

Æblehuset - Køkken

Æblehuset - Soveværelse

Æblehuset - Badeværelse

Vis pris og ledige perioder

Svaneke Sommerhuse: Æblehuset for 4-6 personer
Hvornår vil du afsted?

Æblehuset. Svaneke. Dejligt feriehus for 4-6 personer 
Æblehuset er et dejligt feriehus for 4-6 personer beliggende i Svaneke. Feriehuset har en lys indretning med mange hyggelige detaljer. Fra stuen er der udgang til en skøn lille gårdhave, hvor I kan nyde, at Svaneke er den by på Bornholm med flest solskinstimer.

Æblehuset er beliggende på samme grundstykke som Bülowhuset. Hvis I er en stor familie eller vennekreds, kan I derfor med fordel leje begge huse - og dermed være op til 16 personer i alt.  

Æblehuset ligger blot 300 meter fra den flotte klippekyst, hvor I har mulighed for at bade fra klipperne. Mod syd går kyststien ind til Svaneke langs en af Bornholms flotte kyststrækninger. Glæd jer til en flot panoramaudsigt over havet til Christiansø i horisonten. Når I går videre ad stien, vil I snart kunne se Svaneke Røgeri med de karakteristiske skorstene, og en livlig duft af fiskelækkerier vil komme jer i møde.

Vælger I at tage kyststien mod nord, kommer I efter blot 800 meter til det lille fiskerleje Listed. Kigge forbi den lokale guldsmed Sebastian Frost, som skaber flotte designer-smykker i mange prisklasser.

Priser og bestilling
I kan se priser ved at trykke på prislisten. I kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgselsboksen øverst til højre på siden. Vælg "Æblehuset" på listen og indtast jeres ønskede ankomst- og afrejsedag. I er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: +45 56 95 85 66.

Indretningsbeskrivelse af Æblehuset
Hyggeligt feriehus for 4-6 personer renoveret i 2012. Køkken med el-komfur. Badeværelse med du/wc. 2 Soveværelser med hver 2 senge. Opholdsrum med 2 sovepladser på sovesofa. Egen lille have med tilhørende lukket gårdhave.

Informationer om Æblehuset
* Adresse: Hans Thygesensvej 60, 3740 Svaneke
* Antal soveværelser: 2 soveværelser samt to sovepladser på sovesofa i stue (6 sovepladser i alt)
* Antal badeværelser: 1 badeværelse
* Hårde hvidevarer: El-Komfur, lille opvaskemaskine, køleskab med lille fryser
* Vaskemuligheder: Nej
* Grundareal: 1.005 m2
* Husareal: 60 m2
* Afstand til kyst: 300 meter
* Afstand til centrum i Svaneke: 1.500 meter
* Afstand til restaurant: 1.000 meter (Listed) og 1.500 meter (Svaneke)
* Husdyr: Husdyr er desværre ikke tilladt i feriehuset
* Røg: Huset er røgfrit
* Internet: Ja
* Parkering: Du kan parkere lige ved Æblehuset 
* Ankomstdag: I perioden 1. juli - 14. august er søndag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder er der fri ankomst- og afrejsedag. Før 3. juli og efter 14. august kan du således også bestille mini-ferier på ex. 3-4-5 nætter.
* Ankomst-Afrejse: Ankomst fra kl. 15:00 på ankomstdagen. Afrejse senest kl. 10:00 på afrejsedagen.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, vi besvarer tlf. alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.