Skovhuset - Svaneke Sommerhuse

  • Sommerhuse for 2-10 pers.
  • God beliggenhed
  • Flotte og velindrettede
  • By- og kysthuse
kort Svaneke

Skovhuset

Skovhuset ligger idyllisk

Skovhuset ligger idyllisk

Skovhuset - Stue

Skovhuset - Stue

Skovhuset - Køkken

Skovhuset - Køkken

Skovhuset - Terrasse

Skovhuset - Terrasse

Skovhuset - En af de to soveværelser

Skovhuset - En af de to soveværelser

Skovhuset - Badeværelse

Skovhuset - Badeværelse

Vis pris og ledige perioder

Svaneke Sommerhuse: Skovhuset for 4 personer
Hvornår vil du afsted?
Skovhuset - Grundplan

Skovhuset - Grundplan

Den næsten 400 år gamle stubmølle ligger lige ved Skovhuset

Den næsten 400 år gamle stubmølle ligger lige ved Skovhuset

Skovhuset - Du kan bade fra klipperne foran Skovhuset

Skovhuset - Du kan bade fra klipperne foran Skovhuset

Slap af på klipperne foran Skovhuset

Slap af på klipperne foran Skovhuset

Skovhuset i Svaneke
Skovhuset er et dejligt og hyggeligt sommerhus, der er roligt beliggende i skønne skovomgivelser på Møllebakken i Svaneke - og alligevel tæt på Torvet i Svaneke. Hvis du vil bo roligt, naturskønt, tæt på havet – og stadig være i gå-afstand til Svaneke Torv, så skal du vælge Skovhuset.

Skovhuset er omkranset af en kæmpestor terrasse. På de tre af siderne er der tale om en hævet træterrasse – og på den fjerde side er det en granit belagt terrasse. Fra Skovhusets terrasse kan du derfor nyde solen næsten hele dagen.

Få meter fra Skovhuset starter din ”private” skovsti, som fører dig ned mod havet og klipperne. Nyd en svømmetur fra de flade og badevenlige klipper. Lidt længere fremme bliver du fristet af den liflige duft fra Svaneke Røgeri. Smag lækkerierne og fortsæt videre til Svaneke Torv og havnen, hvor det summer af liv og stemning. På vejen tilbage kan du vælge at gå gennem byen hjem. Lige ved den flotte - og næsten 400 år gamle - stubmølle drejer du til højre…og efter 75 meter er du tilbage i skoven - og Skovhuset.

Sæt dig på den store terrasse. Nyd ferien og fuglefløjtene. Eller prøv også at stå op en tidlig morgen og se rådyrene, som ofte passerer lige nedenfor Skovhuset på deres morgentur.

Skovhuset - Indretningsbeskrivelse
Hyggeligt feriehus for 4 personer. Der er en meget stor terrasse, hvor der er sol næsten hele dagen. Fra terrassen går du ind i entréen, hvor der er indgang til køkken og badeværelset. Badeværelset er lyst og moderne indrettet – og det er også her, at du finder vaskemaskinen. Køkkenet er en skøn blanding af det originale og hyggelige snedkerkøkken opdateret med moderne hårde hvidevarer som induktionskogeplader, ovn, køkeskab og frostbox.

Fra køkkenet er der indgang til stuen, hvor der er spisebord og sofamøbler til 4 personer – samt selvfølgelig fjernsyn. Fra stuen er der også udgang til terrassen samt indgang til de to separate soveværelser med hver to sengepladser (ét soveværelse med dobbeltseng og ét soveværelse med 2 enkeltsenge).

Informationer om Skovhuset
* Adresse: Møllebakken 12 A, 3740 Svaneke
* Antal soveværelser: 2 soveværelser (ét soveværelse med dobbeltseng med bredde 140 cm, og ét soveværelse med to enkeltsenge)
* Antal badeværelser: 1 badeværelse
* Hårde hvidevarer: Komfur, opvaskemaskine samt køleskab med lille fryser
* Vaskemuligheder: Ja, der er vaskemaskine i badeværelset
* Brændeovn: Ja
* Husareal/grundareal: 56/280 m2
* Afstand til klipper med bademuligheder: 150 meter (luftlinje) 300 meter (skovsti)
* Afstand til centrum i Svaneke: 800 meter
* Afstand til restaurant: 800 meter
* Afstand til sandstrand: 1.900 meter
* Husdyr: Nej, husdyr er ikke tilladt i Skovhuset
* Røg: Skovhuset er røgfrit
* Internet: Nej
* Grill: Skovhuset har grill, som du kan låne – husk blot at rengøre den efter brug
* Babyudstyr: Du har mulighed for gratis at låne klapvogn, høj stol, barneseng, babybadekar og puslepude. Husk blot at bestille dette samtidig med din bestilling af Skovhuset
* Parkering: Du kan parkere lige ved Skovhuset
* Slutrengøring, vand- og elforbrug: Rengøring ved ankomst og afrejse samt vand- og elforbrug er inkluderet i din lejepris.
* Ankomstdag: I perioden 1. juli - 14. august er lørdag ankomst- og afrejsedag. I øvrige perioder er der fri ankomst- og afrejsedag. Før 1. juli og efter 14. august kan du således også bestille mini-ferier på ex. 3-4-5 nætter.
* Ankomst- og afrejsetidspunkter: Du har Skovhuset til din rådighed fra klokken 15:00 på ankomstdagen. Vi beder dig forlade Skovhuset senest klokken 10:00 på afrejsedagen.

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie på "Skovhuset" ved at indtaste din ønskede ankomst- og afrejsedag. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 56 95 85 66. Bemærk, at rengøring ved din ankomst/afrejse samt vand- og elforbrug er inkluderet i din lejepris.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.