Skovhuset - Svaneke Sommerhuse

kort Svaneke

Skovhuset

Skovhuset - Udefra

Skovhuset - Sofaarrangement

Skovhuset - Køkken

Skovhuset - Solrig terrasse

Skovhuset - Soveværelse med dobbeltseng

Skovhuset - Huset findes tæt på Svanekes gamle stubmølle

Vis pris og ledige perioder

Svaneke Sommerhuse: Skovhuset for 4 personer
Hvornår vil du afsted?

Skovhuset - Badeværelse

Skovhuset - Vand og klipper tæt på Skovhuset

Skovhuset - Plads til en hyggelig grillaften

Skovhuset - Soveværelse med to enkeltsenge

Skovhuset - Grundplan

Skovhuset
Skovhuset er et dejligt og hyggeligt sommerhus roligt beliggende på Møllebakken i Svaneke. Og alligevel tæt på Svaneke. Hvis du vil bo roligt, naturskønt, tæt på havet – og stadig være i gå-afstand til Svaneke Torv, så skal du vælge Skovhuset.

Skovhuset har en kæmpestor terrasse, som omkranser huset. På de tre af siderne er det en hævet terrasse i træ – og på en fjerde side er der belagt med granit. Du kan derfor nyde solen næsten hele dagen. Få meter fra indgangsdøren starter din ”private” skovsti. Efter 100 meter kan du dreje til venstre mod havet og klipperne. Nyd en svømmetur fra de flade og badevenlige klipper. Lidt længere fremme bliver du fristet af den liflige duft fra Svaneke Røgeri. Smag lækkerierne og fortsæt videre til Svaneke Torv og havnen, hvor det summer af liv og stemning. På vejen tilbage kan du vælge at gå gennem byen hjem, og lige ved den flotte og over 380 gamle stubmølle drejer du til højre…og efter 100 meter er du tilbage i skoven - og Skovhuset.

Sæt dig på den store terrasse. Nyd ferien og fuglefløjtene. Eller prøv også at stå op en tidlig morgen og se rådyrene, som ofte passerer lige nedenfor Skovhuset på deres morgentur.

Indretningsbeskrivelse af Skovhuset
Hyggeligt feriehus for 4 personer med meget stor terrasse, hvor der er sol næsten hele dagen. Fra terrassen går du ind i entréen, hvor der er indgang til køkken og badeværelset. Badeværelset er lyst og moderne indrettet – og det er hos her, at du finder vaskemaskinen. Køkkenet er en skøn blanding af det originale og hyggelige snedkerkøkken opdateret med moderne hårde hvidevarer som induktionskogeplader, ovn, køkeskab og frostbox. Fra køkkenet er der indgang til stuen, hvor der er spisebord og sofamøbler til 4 personer – samt selvfølgelig fjernsyn. Fra stuen er der også udgang til terrassen samt indgang til de to separate soveværelser med hver to sengepladser (ét soveværelse med dobbeltseng og ét soveværelse med 2 enkeltsenge).

Priser og bestilling
Forespørg på priser – eventuelt inklusive færgeoverfart - ved at anvende forespørgselsboksen. Vælg "Skovhuset" på listen og indtast din ønskede ankomst- og afrejsedag. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 56 95 85 66. Bemærk, at rengøring ved din ankomst/afrejse samt vand- og elforbrug er inkluderet i din lejepris.

Informationer om Skovhuset
* Adresse: Møllebakken 12 A, 3740 Svaneke
* Antal soveværelser: 2 soveværelser (ét soveværelse med dobbeltseng på 140 cm, og ét soveværelse med to enkeltsenge)
* Antal badeværelser: 1 badeværelse
* Hårde hvidevarer: Komfur, opvaskemaskine samt køleskab med lille fryser
* Vaskemuligheder: Ja, der er vaskemaskine i badeværelset
* Brændeovn: Ja
* Husareal/grundareal: 56/280 m2
* Afstand til klipper med bademuligheder: 150 meter (luftlinje) 250 meter (skovsti)
* Afstand til centrum i Svaneke: 800 meter
* Afstand til restaurant: 800 meter
* Afstand til sandstrand: 1.900 meter
* Husdyr: Nej, husdyr er ikke tilladt i Skovhuset
* Røg: Huset er røgfrit
* Internet: Nej
* Grill: Skovhuset har grill, som du kan låne – husk blot at rengøre den efter brug
* Babyudstyr: Du har mulighed for gratis at låne klapvogn, høj stol, barneseng, babybadekar og puslepude
* Parkering: Du kan parkere lige ved Skovhuset
* Slutrengøring, vand- og elforbrug: Såvel rengøring som vand- og elforbrug er inkluderet i din lejepris.
* Ankomstdag: I perioden 1. juli - 14. august er søndag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder er der fri ankomst- og afrejsedag. Før 3. juli og efter 14. august kan du således også bestille mini-ferier på ex. 3-4-5 nætter.
* Ankomst-Afrejse: Ankomst fra kl. 15:00 på ankomstdagen. Afrejse senest kl. 10:00 på afrejsedagen.

 

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, vi besvarer tlf. alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.