Skovhuset - Svaneke Sommerhuse

  • God beliggenhed
  • Flotte og velindrettede
  • By- og kysthuse
  • Sommerhuse for 4-6 og 8-10 personer
kort Svaneke

Skovhuset for 4 personer

Skovhuset ligger idyllisk

Skovhuset ligger idyllisk

Skovhuset - Køkken

Skovhuset - Køkken

Skovhuset - Terrasse

Skovhuset - Terrasse

Skovhuset - En af de to soveværelser

Skovhuset - En af de to soveværelser

Vis pris og ledige perioder

Svaneke Sommerhuse: Skovhuset for 4 personer
Hvornår vil du afsted?
Skovhuset - Grundplan

Skovhuset - Grundplan

Skovhuset - Badeværelse

Skovhuset - Badeværelse

Skovhuset - Stue

Skovhuset - Stue

Skovhuset - Du kan bade fra klipperne foran Skovhuset

Skovhuset - Du kan bade fra klipperne foran Skovhuset

Dejligt feriehus omringet af skov

Skovhuset er et dejligt og hyggeligt sommerhus, der er roligt beliggende i skønne skovomgivelser på Møllebakken i Svaneke - og alligevel tæt på Torvet i Svaneke. Hvis du vil bo roligt, naturskønt, tæt på havet – og stadig være i gå-afstand til Svaneke Torv, så skal du vælge Skovhuset.

Skovhuset er omkranset af en kæmpestor terrasse. På de tre af siderne er der tale om en hævet træterrasse – og på den fjerde side er det en granit belagt terrasse. Fra Skovhusets terrasse kan du derfor nyde solen næsten hele dagen.

Få meter fra Skovhuset starter din ”private” skovsti, som fører dig ned mod havet og klipperne. Nyd en svømmetur fra de flade og badevenlige klipper. Lidt længere fremme bliver du fristet af den liflige duft fra Svaneke Røgeri. Smag lækkerierne og fortsæt videre til Svaneke Torv og havnen, hvor det summer af liv og stemning. På vejen tilbage kan du vælge at gå gennem byen hjem. Lige ved den flotte - og næsten 400 år gamle - stubmølle drejer du til højre…og efter 75 meter er du tilbage i skoven - og Skovhuset.

Sæt dig på den store terrasse. Nyd ferien og fuglefløjtene. Eller prøv også at stå op en tidlig morgen og se rådyrene, som ofte passerer lige nedenfor Skovhuset på deres morgentur.

Skovhuset - Indretningsbeskrivelse

Hyggeligt feriehus for 4 personer. Der er en meget stor terrasse, hvor der er sol næsten hele dagen. Fra terrassen går du ind i entréen, hvor der er indgang til køkken og badeværelset. Badeværelset er lyst og moderne indrettet – og det er også her, at du finder vaskemaskinen. Køkkenet er en skøn blanding af det originale og hyggelige snedkerkøkken opdateret med moderne hårde hvidevarer som induktionskogeplader, ovn, køkeskab og frostbox.

Fra køkkenet er der indgang til stuen, hvor der er spisebord og sofamøbler til 4 personer – samt selvfølgelig fjernsyn. Fra stuen er der også udgang til terrassen samt indgang til de to separate soveværelser med hver to sengepladser (ét soveværelse med dobbeltseng og ét soveværelse med 2 enkeltsenge).

Rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter

Du får rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter. Indtast din ønskede periode i bestillingsboksen og se din rabat. Jo flere nætter, at du vælger, jo mere rabat får du.

Informationer om Skovhuset

* Adresse: Møllebakken 12 A, 3740 Svaneke
* Antal soveværelser: 2 soveværelser (ét soveværelse med dobbeltseng med bredde 140 cm, og ét soveværelse med to enkeltsenge)
* Antal badeværelser: 1 badeværelse
* Bus: Busforbindelse cirka 180 meter fra Skovhuset. Læs mere om busforbindelse på Bornholm her:  www.bat.dk
* Hårde hvidevarer: Komfur, opvaskemaskine samt køleskab med lille fryser
* Vaskemuligheder: Ja, der er vaskemaskine i badeværelset
* Brændeovn: Ja
* Husareal/grundareal: 56/280 m2
* Afstand til klipper med bademuligheder: 150 meter (luftlinje) 300 meter (skovsti)
* Afstand til centrum i Svaneke: 800 meter
* Afstand til restaurant: 800 meter
* Afstand til sandstrand: 1.900 meter
* Husdyr: Nej, husdyr er ikke tilladt i Skovhuset
* Røg: Skovhuset er røgfrit
* Internet: Nej
* Grill: Skovhuset har grill, som du kan låne – husk blot at rengøre den efter brug
* Babyudstyr: Du har mulighed for gratis at låne klapvogn, høj stol, barneseng, babybadekar og puslepude. Husk blot at bestille dette samtidig med din bestilling af Skovhuset
* Parkering: Du kan parkere lige ved Skovhuset
* Slutrengøring, vand- og elforbrug: Rengøring ved ankomst og afrejse samt vand- og elforbrug er inkluderet i din lejepris.
* Ankomstdag: I perioden 30. juni - 1. september er søndag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder kan du som udgangspunkt frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på Skovhuset dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Du behøver som udgangspunkt heller ikke leje for hele uger. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.
* Ankomst- og afrejsetidspunkter: Du har Skovhuset til din rådighed fra klokken 16:00 på ankomstdagen. Vi beder dig forlade Skovhuset senest klokken 10:00 på afrejsedagen.

Bestil din ferie nu

Bestil din ferie på "Skovhuset" ved at indtaste din ønskede ankomst- og afrejsedag. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 56 95 85 66. Bemærk, at rengøring ved din ankomst/afrejse samt vand- og elforbrug er inkluderet i din lejepris.

Bag Skovhuset ligger markerne. Nyd udsigten på en vandrertur

Bag Skovhuset ligger markerne. Nyd udsigten på en vandrertur

Skovhuset - Nyd skovens stille ro

Skovhuset - Nyd skovens stille ro

Utzons berømte Vandtårn ligger tæt på Skovhuset

Utzons berømte Vandtårn ligger tæt på Skovhuset

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.