Sommerferie i uge 30

  Prisgaranti – du bestiller direkte på feriestedet uden fordyrende mellemled 

  Valgfri ankomstdag - du kan ankomme/afrejse alle ugens dage

  Ingen skjulte tillæg – din pris er altid inklusive rengøring, el-forbrug og forsikring

  Billetter – vi hjælper gerne med at bestille dine fly- eller færgebilletter

Aktuelle tilbud

Vis alle tilbud
Luk oversigt

Allinge - Sandvig - Sandkås i uge 30

Balka - Dueodde - Nexø i uge 30

Boderne - Sose - Sømarken i uge 30

Gudhjem i uge 30

Hasle i uge 30

Rønne - Arnager i uge 30

Svaneke - Årsdale i uge 30

Sommerhuse og ferieboliger i uge 30 på Bornholm

Sommeren på Bornholm er noget ganske særligt og uge 30 er ingen undtagelse. Drømmer du om en ferie på Bornholm i den populære ferieuge? Så er du kommet til det rette sted. På denne side finder du et stort udvalg af sommerhuse, ferielejligheder og hoteller, du kan leje i uge 30. Klik på dit favoritferiested og indtast de ønskede datoer, for at se om det er ledigt. Hvis du ikke lige lykkedes med at finde dit drømmeferiested, er du velkommen til at ringe til os på 56 95 85 66. Vi har altid det store overblik og kan hurtigt og nemt fortælle dig hvilke muligheder du har for at leje et sommerhus på Bornholm i uge 30. 

Bo i Gudhjem, Svaneke eller Allinge

Vil du bo i øens mest populære byer? Team Bornholm har feriesteder på hele øen, og selvfølgelig også i Gudhjem, Svaneke og Allinge. Efterspørgslen på ferieboliger i Svaneke er stor, samtidig med at udbuddet er lavt. Det kan gøre det udfordrende for dig, der ønsker at holde ferie i Svaneke - særligt hvis du ønsker en ferie i Svaneke i uge 30. Team Bornholm har det største antal ferieboliger i Svaneke, så dine chancer for en ferie i solskinsbyen er stor.

Gudhjem er Danmarks eneste bjergby. Det er ikke kun udseendet, der leder tankerne hen på en ferieby ved middelhavet. Der er også en ganske særlig og unik atmosfære, som kun kan sammenlignes med hvad du oplever, på en ferie i Italien. Hos Team Bornholm har du rig mulighed for at finde en feriebolig i Gudhjem i uge 30, hvad end du er til et feriehus i en feriepark eller et hyggeligt hotelværelse med havudsigt.

Allinge har været feriegæsternes foretrukne destination i alle de år, Bornholm har været kendt som ferieø. Det er forståeligt nok, for byen byder på nogle af Bornholms mest kendte varetegn: Røgerier, klipper, sandstrande, ismejerier, koncertsteder og seværdigheder. Vil du holde ferie i Allinge i uge 30? Så tag et kig på det store udvalg af feriehuse og ferielejligheder ovenfor. 

Hvad sker der i uge 30 på Bornholm? 

Uge 30 er absolut højsæson for Bornholm og mange af øens arrangementer er af samme grund placeret her. Har du nogensinde løbet et maraton over 5 dage? Til Etape Bornholm har du muligheden. Der løbes 5 løb mandag til fredag i uge 30 i vidt forskellige terræner. Mandag løber du i skov, by og månelandskab i Hasle. Tirsdag skal du løbe i de stejle sandklitter på Dueodde. Onsdag går det op og ned i den kuperede skov Almindingen. Torsdag kommer dine lår på overarbejde, når de skal løbe Kongeetapen på Hammerknuden ved Sandvig, der slutter med den legendariske og stejle Tour-de-France lignende bakke op til Hammerfyr. Fredag løber du i Rønnes feststemte gader indtil du rammer opløbet på Rønne stadion, hvor hundredevis af publikum, klapper dig de sidste 300 meter i mål. Etape Bornholm er en fantastisk oplevelse og finder sted hvert år i uge 30. Børnene kan også være med i en særlig børne- eller ungdomsudgave af etapen. 

Uge 30 er også højsæson for øens byliv. I hver en by er du sikker på at finde restauranter og caféer med livemusik eller andre spændende arrangementer. Tag eksempelvis til Snogebæk og besøg Sørens Værtshus. Her er du sikker på at kunne opleve livemusik imens du nyder en kølig forfriskning eller en af deres gode pizzaer. I uge 30 plejer Snogebæk også at være hjemsted for festlige arrangementer. Senest blev der holdt brofest med blandt andet pudekamp over havnebassinet og kaproning i jolle.

I Allinge kan du tage til koncert på det lokale musiksted, Gæstgiveren. Selvom det er et lille musiksted, tiltrækker Gæstgiveren store navne som eksempelvis Lukas Graham og Minds of 99. Prøv også at se om Musikhuzet i Rønne har en koncert eller et stand-up show, der kunne være noget for dig. Du kan også lytte til livemusik eller se optrædener, på den udendørsscene på Store Torv i Rønne.

Du kan være sikker på at opsnappe et godt kræmmermarked eller to i uge 30 på Bornholm. Mange af Bornholms byer har markedsdage hele sommeren igennem. Besøg eksempelvis Nexø og tag til markedsdage på Skippertorvet med udsigt over havnen.

I Svaneke skal du prøve byens lokale lotteri, Hønseskidning. Kan du gætte hvilket tal hønen først skider på, og få udløst en gevinst? Er du til mere lotteri skal du besøge øens travbane i Almindingen, hvor du kan spille på heste. Travbanen er en attraktion i sig selv, da den er verdens mindste, men du bør komme her en dag hvor der er travløb. Det er en sjov oplevelse for hele familien.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.