Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Dueodde Badehotel

  • Lejligheder 2-4 personer
  • Sommerhus 6 personer
  • Dobbeltværelser
  • Tæt på stranden
  • Børnevenligt
  • Rolig beliggenhed
kort Dueodde

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Hygge på legepladsen

Tag på cykeltur

Dueodde Strand er tæt på

Skøn ferie lige ved stranden
Dueodde Badehotel ligger i hyggelige omgivelser med egen fyrreskov og dejlige klitarealer - og ikke mindst lige ved en af Europas bedste badestrande: Dueodde Strand, hvor der er legemuligheder for alle aldersklasser. Stranden er meget børnevenlig med lav vandybde og kridhvidt sand, så langt øjet rækker. Læs mere om området ved Dueodde Badehotel her. Når I bor på Dueodde Badehotel, byder vi jer på en gratis guidetur med den berømte guide Søren Sillehoved - læs mere her.

I sommerperioden er Dueodde Badehotel ideel for børnefamilier, mens foråret og sensommeren er præget af mange stamgæster, som nyder en ferie hånd-i-hånd i de skønne omgivelser ved Dueodde Badehotel.

Vælg mellem:
* Skønne ferielejligheder for 2 eller 2-4 personer, som er lyse og moderne indrettet. Lejlighederne har enten terrasse eller balkon.
* Dejlige dobbeltværelser for 2 personer, hvor I kan vælge mellem dobbeltværelser med eller uden terrasse/balkon
* Hyggeligt sommerhus for 6 personer. Sommerhuset er den tidligere direktørbolig til badehotellet

Lejlighed for 2 personer (28 m2)

Lejlighed for 2 personer

Lejlighed for 2 personer - Grundplan

Lejligheden for 2 personer er indrettet således: Éntre med indgang til badeværelse. Kombineret sove- og opholdsrum med tv, dobbeltseng samt lille køkken med komfur og køleskab/frostbox. Fra lejligheden er der udgang til egen balkon eller terrasse. 

Hvis du ønsker sengelinned og morgenmad inkluderet i prisen, skal du bestille "Dobbeltværelse med balkon eller terasse", som har samme indretning som lejligheden for 2 personer - se mere nedenfor.

Vis pris og ledige perioder

Dueodde Badehotel: 2 personers lejlighed
Hvornår vil du afsted?

Lejlighed for 2-4 personer (38 m2)

Lejlighed for 2-4 personer

Lejlighed for 2-4 personer - soveværelse

Lejlighed for 2-4 personer - grundplan

Lejligheden for 2-4 personer er indrettet således: Entré med indgang til badeværelse samt soveværelse med 2 senge. Fra entreen er der også adgang til den kombinerede stue og soverum med to sovepladser (sovesofa). I stuen er der tv og et veludstyret køkken med komfur og køleskab/frostbox. Lejligheden har udgang til egen balkon eller terrasse, hvor I kan nyde, at Bornholm er det sted i Danmark med flest solskinstimer. 

Vis pris og ledige perioder

Dueodde Badehotel: 2-4 personers lejlighed
Hvornår vil du afsted?

Dobbeltværelse - Med balkon/terrasse

Dobbeltværelse med balkon eller terrasse

Dobbeltværelse

Dobbeltværelserne med balkon/terrasse er indrettet på samme måde som ferielejlighederne for 2 personer: Éntre med indgang til badeværelse. Kombineret stue- og opholdsrum med tv, dobbeltseng samt lille køkken med komfur og køleskab/frostbox. Fra lejligheden er der udgang til egen balkon eller terrasse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i lejeprisen.

 

Vis pris og ledige perioder

Dueodde Badehotel: Dobbeltværelse med balkon/terrasse
Hvornår vil du afsted?

Dobbeltværelse - Standard

Dobbeltværelse uden egen balkon/terrasse

Dobbeltværelse uden egen balkon/terrasse - grundplan

Standard dobbeltværelserne er indrettet således: Soveværelse med dobbeltseng og indgang til badeværelse. Sengelinned og morgenmad er inkluderet i prisen. Standard dobbeltværelserne er mindre end værelserne med egen balkon/terrasse, ligesom der ikke er sofa eller køkken i værelserne.

Vis pris og ledige perioder

Dueodde Badehotel: Dobbeltværelse standard
Hvornår vil du afsted?

Golf - Cykel - Cafe
Hvis solsengen skal byttes ud med lidt aktiviteter, ligger Dueodde Golfbane klar til udfordringer, og Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier starter blot 200 meter fra Dueodde Badehotel. På Dueodde Badehotel ligger en hyggelig cafe, hvor I i sæsonen har mulighed for at købe morgenmad og lette anretninger i løbet af dagen.

Børneklub
I højsæsonen (uge 26-32) laver vi snobrød med børnene hver onsdag fra kl. 16.00 - 18.00 på vores hyggelige grillplads.

Skov, strand og grønne løsninger
Hvis I elsker skov og strand, er Dueodde Badehotel det rigtige valg for jer. Sommeren er selvfølgelig speciel, men prøv også en forårs- eller sensommerferie. Det er en skøn følelse at lade sig blive blæst i gennem på en tur langs stranden og efterfølgende nyde skovens stille ro.

Grønt hotel
Dueodde Badehotel er et "grønt" hotel. Indendørs er der et røgfrit miljø, og al opvarmning sker via varmepumper og solcelleanlæg. Når I holder ferie på Dueodde Badehotel, gør I derfor ikke bare jer selv en tjeneste...men også miljøet. 

Bestil nu
Bestil din ferie på Dueodde Badehotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi håber, at du fandt hvad du søgte. Se alle ferielejligheder og sommerhuse på Bornholm.

Andre gæster siger:

Beliggenhed i særklasse

"Beliggenheden ved Dueodde er i særklasse."

Johan Otte, google-anmeldelse
11-08-2018

Det ligger godt

"Det ligger godt ved strand og skov."

Joan Jensen, google-anmeldelse
13-09-2018

Dejligt sted at bo

"Dejligt sted at bo."

Dorthe Bentzen google-anmeldelse
20-09-2018

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, vi besvarer tlf. alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.