Dueodde Badehotel

  • Lejligheder 2-4 personer
  • Sommerhus 6 personer
  • Dobbeltværelser
  • Tæt på stranden
  • Børnevenligt
  • Rolig beliggenhed
kort Dueodde

Dueodde Badehotel

Skøn ferie lige ved stranden
Dueodde Badehotel ligger i hyggelige omgivelser med egen fyrreskov og dejlige klitarealer - og ikke mindst lige ved en af Europas bedste badestrande: Dueodde Strand, hvor der er legemuligheder for alle aldersklasser. Stranden er meget børnevenlig med lav vandybde og kridhvidt sand, så langt øjet rækker. Læs mere om området ved Dueodde Badehotel her. Når du bor på Dueodde Badehotel, byder vi dig på en gratis guidetur med den berømte guide Søren Sillehoved - læs mere her.

I sommerperioden er Dueodde Badehotel ideel for børnefamilier, mens foråret og sensommeren er præget af mange stamgæster, som nyder en ferie hånd-i-hånd i de skønne omgivelser ved Dueodde Badehotel.

Vælg mellem:
* Skønne ferielejligheder for 2 eller 2-4 personer, som er lyse og moderne indrettet. Lejlighederne har enten terrasse eller balkon.
* Dejlige dobbeltværelser for 2 personer, hvor du kan vælge mellem dobbeltværelser med eller uden terrasse/balkon
* Hyggeligt sommerhus for 6 personer. Sommerhuset er den tidligere direktørbolig til badehotellet

Lejlighederne er beliggende i stueplan eller 1. sal. Oplys gerne i forbindelse med din bestilling om, at du ønsker en speciel beliggenhed.

Lejlighed for 2 personer (28 m2)

Vis pris og ledige perioder

Dueodde Badehotel: Lejlighed for 2 personer - Balkon/terrasse
Hvornår vil du afsted?

Lejligheden for 2 personer er indrettet således: Éntre med indgang til badeværelse. Kombineret sove- og opholdsrum med tv, dobbeltseng samt lille køkken med komfur og køleskab/frostbox. Fra lejligheden er der udgang til egen balkon eller terrasse. 

Hvis du ønsker sengelinned og morgenmad inkluderet i prisen, skal du bestille "Dobbeltværelse med balkon eller terasse", som har samme indretning som lejligheden for 2 personer - se mere nedenfor. Lejlighederne er beliggende i stueplan eller 1. sal. Oplys gerne i forbindelse med din bestilling om, at du ønsker en speciel beliggenhed.

Lejlighed for 2 personer - Grundplan

Lejlighed for 2 personer

Dueodde Badehotel set fra skoven

Lejlighed for 2-4 personer (38 m2)

Vis pris og ledige perioder

Dueodde Badehotel: Lejlighed for 2-4 personer - Balkon/terrasse
Hvornår vil du afsted?

Lejligheden for 2-4 personer er indrettet således: Entré med indgang til badeværelse samt soveværelse med 2 senge. Fra entreen er der også adgang til den kombinerede stue og soverum med to sovepladser (sovesofa). I stuen er der tv og et veludstyret køkken med komfur og køleskab/frostbox. Lejligheden har udgang til egen balkon eller terrasse, hvor du kan nyde, at Bornholm er det sted i Danmark med flest solskinstimer. Lejlighederne er beliggende i stueplan eller 1. sal. Oplys gerne i forbindelse med din bestilling om, at du ønsker en speciel beliggenhed.

Lejlighed for 2-4 personer - grundplan

Lejlighed for 2-4 personer - soveværelse

Lejlighed for 2-4 personer

Dobbeltværelse - Med balkon/terrasse

Vis pris og ledige perioder

Dueodde Badehotel: Dobbeltværelse - Balkon/terrasse
Hvornår vil du afsted?

Dobbeltværelserne med balkon/terrasse er indrettet på samme måde som ferielejlighederne for 2 personer: Éntre med indgang til badeværelse. Kombineret stue- og opholdsrum med tv, dobbeltseng samt lille køkken med komfur og køleskab/frostbox. Fra lejligheden er der udgang til egen balkon eller terrasse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i lejeprisen.

 

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse med balkon eller terrasse

Sandklitterne ved Dueodde Badehotel

Dobbeltværelse - Standard

Vis pris og ledige perioder

Dueodde Badehotel: Dobbeltværelse - Standard
Hvornår vil du afsted?

Standard dobbeltværelserne er indrettet således: Soveværelse med dobbeltseng og indgang til badeværelse. Sengelinned og morgenmad er inkluderet i prisen. Standard dobbeltværelserne er mindre end værelserne med egen balkon/terrasse, og der er ikke sofa. Der er ikke køkken i standardværelserne, men der er køleskab, el-kedel og kaffemaskine.

Dobbeltværelse uden egen balkon/terrasse - grundplan

Dobbeltværelse uden egen balkon/terrasse

Dueodde Strand er tæt på

Golf - Cykel - Cafe
Hvis solsengen skal byttes ud med lidt aktiviteter, ligger Dueodde Golfbane klar til udfordringer, og Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier starter blot 200 meter fra Dueodde Badehotel. 

Skov, strand og grønne løsninger
Hvis du elsker skov og strand, er Dueodde Badehotel det rigtige valg for dig og din familie. Sommeren er selvfølgelig speciel, men prøv også en forårs- eller sensommerferie. Det er en skøn følelse at lade sig blive blæst i gennem på en tur langs stranden og efterfølgende nyde skovens stille ro.

Grønt hotel
Dueodde Badehotel er et "grønt" hotel. Indendørs er der et røgfrit miljø, og al opvarmning sker via varmepumper og solcelleanlæg. Når du holder ferie på Dueodde Badehotel, gør du derfor ikke bare dig selv en tjeneste...men også miljøet. 

Bestil nu
Bestil din ferie på Dueodde Badehotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi håber, at du fandt hvad du søgte. Se alle ferielejligheder og sommerhuse på Bornholm.

Lignende feriesteder

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.