Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Dueodde Badehotel

  • Lejligheder 2-4 personer
  • Sommerhus 6 personer
  • Dobbeltværelser
  • Tæt på stranden
  • Børnevenligt
  • Rolig beliggenhed
kort Dueodde

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Flotte ferielejligheder

Dueodde Strand er tæt på

Hygge på legepladsen

Skøn ferie lige ved stranden
Dueodde Badehotel ligger i hyggelige omgivelser med egen fyrreskov og dejlige klitarealer - og ikke mindst lige ved en af Europas bedste badestrande: Dueodde Strand, hvor der er legemuligheder for alle aldersklasser. Stranden er meget børnevenlig med lav vandybde og kridhvidt sand, så langt øjet rækker. Læs mere om området ved Dueodde Badehotel her. Når I bor på Dueodde Badehotel, byder vi jer på en gratis guidetur med den berømte guide Søren Sillehoved - læs mere her.

I sommerperioden er Dueodde Badehotel ideel for børnefamilier, mens foråret og sensommeren er præget af mange stamgæster, som nyder en ferie hånd-i-hånd i de skønne omgivelser ved Dueodde Badehotel.

Vælg mellem:
* Skønne ferielejligheder for 2 eller 2-4 personer, som er lyse og moderne indrettet. Lejlighederne har enten terrasse eller balkon.
* Dejlige dobbeltværelser for 2 personer, hvor I kan vælge mellem dobbeltværelser med eller uden terrasse/balkon
* Hyggeligt sommerhus for 6 personer. Sommerhuset er den tidligere direktørbolig til badehotellet

Lejlighed for 2 personer (28 m2)

Lejlighed for 2 personer

Lejligheden for 2 personer er indrettet således: Éntre med indgang til badeværelse. Kombineret sove- og opholdsrum med tv, dobbeltseng samt lille køkken med komfur og køleskab/frostbox. Fra lejligheden er der udgang til egen balkon eller terrasse. 

Hvis du ønsker sengelinned og morgenmad inkluderet i prisen, skal du bestille "Dobbeltværelse med balkon eller terasse", som har samme indretning som lejligheden for 2 personer - se mere nedenfor.

Vis pris og ledige perioder

Dueodde Badehotel: 2 personers lejlighed
Hvornår vil du afsted?

Lejlighed for 2-4 personer (38 m2)

Lejlighed for 2-4 personer

Lejlighed for 2-4 personer - soveværelse

Lejligheden for 2-4 personer er indrettet således: Entré med indgang til badeværelse samt soveværelse med 2 senge. Fra entreen er der også adgang til den kombinerede stue og soverum med to sovepladser (sovesofa). I stuen er der tv og et veludstyret køkken med komfur og køleskab/frostbox. Lejligheden har udgang til egen balkon eller terrasse, hvor I kan nyde, at Bornholm er det sted i Danmark med flest solskinstimer. 

Vis pris og ledige perioder

Dueodde Badehotel: 2-4 personers lejlighed
Hvornår vil du afsted?

Dobbeltværelse - Med balkon/terrasse

Dobbeltværelse med balkon eller terrasse

Dobbeltværelserne med balkon/terrasse er indrettet på samme måde som ferielejlighederne for 2 personer: Éntre med indgang til badeværelse. Kombineret stue- og opholdsrum med tv, dobbeltseng samt lille køkken med komfur og køleskab/frostbox. Fra lejligheden er der udgang til egen balkon eller terrasse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i lejeprisen.

 

Vis pris og ledige perioder

Dueodde Badehotel: Dobbeltværelse med balkon/terrasse
Hvornår vil du afsted?

Dobbeltværelse - Standard

Dobbeltværelse uden egen balkon/terrasse

Standard dobbeltværelserne er indrettet således: Soveværelse med dobbeltseng og indgang til badeværelse. Sengelinned og morgenmad er inkluderet i prisen. Standard dobbeltværelserne er mindre end værelserne med egen balkon/terrasse, ligesom der ikke er sofa eller køkken i værelserne.

Vis pris og ledige perioder

Dueodde Badehotel: Dobbeltværelse standard
Hvornår vil du afsted?

Tag på cykeltur

Hyg jer på stranden

Nyd udsigten fra Dueodde Fyrtårn

Golf - Cykel - Cafe
Hvis solsengen skal byttes ud med lidt aktiviteter, ligger Dueodde Golfbane klar til udfordringer, og Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier starter blot 200 meter fra Dueodde Badehotel. På Dueodde Badehotel ligger en hyggelig cafe, hvor I i sæsonen har mulighed for at købe morgenmad og lette anretninger i løbet af dagen.

Børneklub
I højsæsonen (uge 26-32) laver vi snobrød med børnene hver onsdag fra kl. 16.00 - 18.00 på vores hyggelige grillplads.

Skov, strand og grønne løsninger
Hvis I elsker skov og strand, er Dueodde Badehotel det rigtige valg for jer. Sommeren er selvfølgelig speciel, men prøv også en forårs- eller sensommerferie. Det er en skøn følelse at lade sig blive blæst i gennem på en tur langs stranden og efterfølgende nyde skovens stille ro.

Grønt hotel
Dueodde Badehotel er et "grønt" hotel. Indendørs er der et røgfrit miljø, og al opvarmning sker via varmepumper og solcelleanlæg. Når I holder ferie på Dueodde Badehotel, gør I derfor ikke bare jer selv en tjeneste...men også miljøet.

Bestil nu
Bestil din ferie på Dueodde Badehotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode tips til skønne feriedage på Bornholm.

Terrasse med egen grill

Hyggelig udestue

Beliggenhed tæt på skov og strand

Spisebord med plads til seks

Rummelig stue

Pænt og funktionelt køkken

Hyggeligt sofahjørne

Idyllisk beliggenhed

Udestue med masser af lys

Vis pris og ledige perioder

Dueodde Badehotel: Sommerhus
Hvornår vil du afsted?

Sommerhus for 6 personer
I tilknytning til Dueodde Badehotel ligger dette dejlige sommerhus. Sommerhuset er den tidligere direktørbolig til Dueodde Badehotel

Huset er indrettet således: Éntre med fordelingsgang, soveværelse med dobbeltseng og 2 enkeltsenge (4 sovepladser), soveværelse med dobbeltseng (2 sovepladser), badeværelse med bruseniche, køkken med opvaskemaskine og komfur, spisestue og stor opholdsstue. Der er to store terrasser og en lille terrasse tilknyttet huset. Den ene af de store terrasser er overdækket. 

I sommerhuset er det desværre ikke muligt at medbringe husdyr.

Ankomstdag: I højsæsonen er søndag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder er der fri ankomst- og afrejsedag.

Sommerhuset har adgang til de samme faciliteter som lejlighederne på Dueodde Badehotel.

Vi kan også tilbyde ophold for kortere perioder end en uge, ligesom vi også gerne laver et fordelagtigt pakketilbud inklusive færgeoverfart. Prisen beregner du i bestillingsboksen til venstre på siden. Indtast blot din ønskede ankomst- og afrejsedato. Du er også meget velkommen til at maile info@teambornholm.dk eller ringe på 56 95 85 66 - vi svarer alle ugens dage.

Bestil nu
Bestil din ferie på Dueodde Badehotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode tips til skønne feriedage på Bornholm.

Nyd udsigten fra fyrtårnet

Hyg jer på stranden

Besøg historiske bunkers fra 2. verdenskrig

Kejser Napoleon

Dueodde er Bornholms sydligste punkt. Kilometervis af sandstrand ligger klar til strandlege. Vandet er klart, og sandet er så fint, at det helt frem til 1800-tallet blev brugt i timeglas. Kejser Napoleon skulle have været blandt brugerne af sandet fra Dueodde.

Nyd udsigten
Dueodde er en mini-by med restaurant, små butikker og selvfølgelig den kendte is-kiosk, som frister med lækre is hele sommeren. Er I til motion, ligger Dueodde Fyrtårn klar til bestigning. 198 trin fører jer til toppen, hvor I har en fantastisk udsigt over havet og hele Sydbornholm.

Rig mulighed for motion
Dueodde er også kendt for sin 18-hullers golfbane samt som løberute under Etape Bornholm - det berømte marathonløb over 5 dage, hvor sand-ruten på Dueodde er en af de hårdeste etaper. Hvis I kan lide at løbe, er Etape Bornholm en fantastisk oplevelse - men det er også en stor (og mindre forpustende) oplevelse at betragte de næsten 2.000 deltagere kæmpe sig vej gennem sandklitterne.

Kanoner og Bunkers
Prøv en skovtur langs de hyggelige skovstier. Dueodde Badehotel er omgivet af en flot fyrreskov. Godt gemt inde i skoven finder I to tyske kanonstillinger fra 2. verdenskrig. Dengang var her ingen skov, og med tilsvarende kanonstillinger i Østpreussen på den anden side af Østersøen var det tanken, at tyskerne skulle beherske indsejling til de russiske Østersøhavne. De meget kraftige kanoner kom dog aldrig i brug, men de metertykke bunkers vil de næste mange hundrede år vidne om en uhyggelig tid. Uanset uhyggen er de to bunkers dog et besøg værd.

Snup en cykeltur
Bornholm har et vidtforgrenet net af cykelstier, som starter lige ved Dueodde Badehotel. Lej en cykel på hotellet og oplev de bølgende kornmarker på vejen til det lille hyggelige fiskerleje Snogebæk cirka 6 kilometer fra Dueodde. Her er der oplevelser for såvel øje som mund - ex Kjærstrup Chokolade og Boisen Is. 

Snogebæk byder endvidere på hyggelige cafeer, spændende butikker, silderøgeri, kunsthåndværkere samt ugentlige kræmmermarkeder.

Bestil nu
Bestil din ferie på Dueodde Badehotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode tips til skønne feriedage på Bornholm.

Dueodde Badehotel

Adresse
Adresseoplysningerne til Dueodde Badehotel er:

Dueodde Badehotel
Sirenevej 2, Dueodde
3730 Nexø
Telefon: 56 95 85 66 
Telefax: 56 95 34 66
Mail: info@teambornholm.dk

Ankomstidspunkt
På ankomstdagen har I ferieboligen til jeres rådighed fra kl. 15:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering", hvis I ankommer sent om aftenen.

Afrejsetidspunkt

På afrejsedagen beder vi jer venligst forlade ferieboligen kl. 10:00.

Allergivenlige lejligheder
Alle lejligheder på Dueodde Badehotel er røgfrie. Såfremt du er allergisk overfor husdyr, kan du på Dueodde Badehotel vælge en lejlighed, hvor der ikke har været husdyrfri. Meddel os blot dette i forbindelse med din bestilling, så sørger vi for at reservere en allergivenlig lejlighed til dig. Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.

Ankomstdage
I kan ankomme og afrejse på alle ugens dage - der er altså ingen faste ankomstdage, og I behøver som udgangspunkt ikke at leje for hele uger. Det giver jer mulighed for at sammensætte ferien helt efter jeres valg, ligesom I kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Babypakke
I kan gratis låne en babypakke bestående af: Høj stol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan ligges helt ned), puslepude og badekar. Udstyret henter I i receptionen på feriestedet. Vi beder jer venligst reservere babypakken i forbindelse med jeres bestilling.

Betalingsbetingelser
Vi beder jer venligst indbetale et depositum på 25% af rejsens pris senest 14 dage efter, at I har modtaget vores bekræftelse. Restbeløbet skal være os i hænde senest 4 uger før jeres ankomst. Såfremt I bestiller sent, således at der er under 4 uger til jeres ankomst, aftaler vi betalingsdatoen særskilt med jer.

Bestille flere lejligheder på én gang
Ønsker I at bestille flere ferielejligheder på én gang, skal I blot lave en almindelig bestilling af én lejlighed via internettet - og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange lejligheder som I ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling - og vi bestræber os på at placere lejlighederne så tæt på hinanden som muligt. I er selvfølgelig også altid velkommen til at bestille på telefon 56 95 85 66.

Bus til Dueodde Badehotel
Hvis I ønsker at køre med bus til Dueodde Badehotel, skal I anvende busrute 7 og 8. Busrute 7 og 8 starter umiddelbart ved færgen i Rønne og har stoppested 50 meter fra Dueodde Ferielejligheder. Køretiden fra Rønne til Dueodde Badehotel er cirka 60 minutter. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder I her: www.bat.dk

Cykeludlejning
I kan leje cykler i receptionen.

Priserne pr. cykel er:
* 1 dag: 75 DKK
* 2 dage: 150 DKK
* 3 dage: 215 DKK
* 4 dage: 275 DKK
* 1 uge: 350 DKK
* 2 uger: 540 DKK

Dyner/Sengelinned
Værelser:
Dyner, hovedpuder, sengelinned og håndklæder er inkluderet i lejeprisen. Dette behøver I således ikke selv medbringe.

Lejligheder og sommerhus:
Der er dyner og hovedpuder i lejligheden/sommerhuset. Sengelinned og håndklæder er derfor det eneste, som I selv skal medbringe. Alternativt kan I leje det i receptionen for 85 DKK for sengetøj og 25 DKK for håndklæder.

Handicapforhold
Ferielejlighederne i stueplan kan anvendes af kørestolsbrugere - eksempelvis har dørene tilstrækkelig dørbredde til almindelige kørestole, og der er ingen dørtrin i ferielejligheden. Badeværelset er dog mindre handicapvenligt, da der er begrænset vendeplads og badekar. Meddel os venligst, hvis I medbringer kørestol - så vil vi gøre vores yderste for at finde den bedst mulige ferielejlighed til jer. Husk I øvrigt, at der er gang- og kørebro til stranden fra Dueodde Badehotel, således at også kørestolsbrugere nemt kan komme til stranden.

Hunde/Katte
Hunde og katte er velkomne i nogle af lejlighederne på Dueodde Badehotel (i sommerhuset er det dog ikke muligt). Når I bestiller, beder vi jer gøre os opmærksom på, at I medbringer hund/kat. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det jer 250 DKK at tage jeres hund eller kat med. Prisen gælder for hele opholdet. Hvis I medbringer 3 eller flere hunde er prisen 500 DKK.

Vi har hvert år mange gæster, som tager deres hund eller kat med til Bornholm. Det er nemt - I skal blot huske, at de svenske toldmyndigheders krav skal være opfyldt. Normalt er reglerne for indførsel af dyr til Sverige restriktive. Dog er reglerne meget lempelige, når I "blot" er på gennemrejse til Bornholm. Læs eventuelt mere her hund/kat til Bornholm.

Indkøb
I har mulighed for at gøre mindre indkøb på selve Dueodde. Har I brug for større indkøb, er Brugsen i Snogebæk den nærmeste mulighed, ca. 4 kilometer fra Dueodde Badehotel.

Internet
Der er trådløs internetadgang i alle lejligheder på Dueodde Badehotel. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt det trådløse internet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Køkkenudstyr
Ferielejlighederne/sommerhuset på Dueodde Badehotel har alle køkken med komfur og ovn. Der er køkkeninventar samt -service í lejligheden/sommerhuset. I behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice.

Morgenmad
Hvis I har bestilt et dobbeltværelse, er morgenmad inkluderet i lejeprisen. Har I booket en lejlighed/sommerhus, kan I tilkøbe morgenmad for 75 DKK pr. person pr. dag. Børn under 12 år 50 DKK pr. person pr. dag. Børn under 3 år gratis. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad i perioden 1. juni - 31. august. Morgenmaden serveres i tidsrummet fra 08.00 til 09.30.

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker i receptionen på Dueodde Badehotel. Hvis I ankommer uden for receptionens åbningstid, vil der på indgangsdøren til receptionen hænge en velkomsthilsen med jeres navn påført. På denne velkomsthilsen står der, hvilken lejlighed I skal bo i. Døren til jeres lejlighed vil være åben, og nøglen til lejligheden ligger på spisebordet i lejligheden.

Parkering
Der er gratis parkering ved Dueodde Badehotel.

Pensionistrabat
Som pensionister har I mulighed for at opleve Bornholm til nogle helt særlige priser. Når I bestiller ophold inklusive færgetransport med bil, skal I blot markere i bookingfeltet, at I ønsker en "Pensionistbil-billet", så får I en færgebillet til en særligt rabatteret pris. Der er følgende regler for, at kunne opnå pensionistrabatten:
* Mindst én af rejsedeltagerne skal være pensionist eller førtidspensionist
* I må maksimalt være to personer i bilen (der må dog også gerne være op til tre børn under 11 år med i bilen).
* Pensionistrabatten kan ikke opnås på tilbudsrejser, hvor der i forvejen er givet rabat på færgebilletten (tilbudsrejser er de rejser, som står på forsiden af vores hjemmeside).

Bemærk venligst, at færgeselskabet kan have begrænsninger på antallet af pensionistbilletter.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre jeres lejlighed/sommerhus/værelsee ved ankomst og afrejse - så er I altid sikre på, at ferieboligen er ordentligt rengjort ved jeres ankomst, og I er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden jeres afrejse. Betalingen for rengøringen er inkluderet i lejeprisen. I skal således ikke betale ekstra for rengøringen. Ved jeres afrejse beder vi jer således blot sørge for, at eventuelt affald er lagt i skraldeposen, samt at køkkenservicet er rengjort.

Røgfrie lejligheder
Hele Dueodde Badehotel er røgfrit.

Strygejern
I kan låne strygejern og strygebræt gratis. Strygejern og strygebræt er placeret i vaskerummet, hvor jeres feriebolignøgle passer.

Vaskemaskine og Tørretumbler
Hvis I får behov for at vaske, er der vaskerum på Dueodde Badehotel. Priserne er:
* Vaskemaskine pr. vask: DKK 35,-
* Tørretumbler pr. tørring: DKK 30,-

Nøglen til jeres lejlighed passer også til vaskerummet.

Bestil nu
Bestil jeres ferie på Dueodde Badehotel ved at indtaste jeres ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi jer gerne gode tips til skønne feriedage på Bornholm.

Søren Sillehoved underholder de mange gæster

Spændende historier

Der knytter sig mange spændende historier til fortiden og naturen på Bornholm. For at give vores gæster det bedst mulige udbytte tager vi jer med på en guidet tur til de "hemmelige steder" på Bornholm. Turene bliver guidet af Søren Sillehoved Tro det eller ej...det er hans rigtige navn! Søren Sillehoved er blevet kåret som en af Danmarks bedste guider, og han er en mester i at levere interessante fortællinger for både børn og voksne.

Guideture næsten hver dag
Der er guideture næsten hver dag i perioden marts-oktober. Som gæster hos os kan I komme gratis med på en af disse ture - husk blot at hente billetter i receptionen. Da deltagerantallet er begrænset, gælder tilbuddet desværre ikke grupperejser med over 10 personer. Turene foregår over hele Bornholm. I er meget velkomne til at spørge i receptionen, hvordan I nemmest kommer hen til turenes startsteder.

Bestilling
Bestil din ferie på Dueodde Badehotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden. Du kan også maile eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Dueodde Badehotel - Prisliste i DKK

Vores prisliste er opdelt i to dele:
* En prisliste, når I selv bestiller transporten til Bornholm
* En prisliste, hvor færgen Ystad-Rønne (bil inklusive op til 5 personer) er inkluderet i prisen 

Hvis I vælger en pris, hvor færgen er inkluderet, sørger vi for at bestille færgebilletterne for jer - og det er selvfølgelig altid til en billigere pris, end hvis I selv bestiller. Vi giver jer prisgaranti for, at I ikke kan købe opholdet til en billigere pris end hos os.

Alle vores priser er inklusive rengøring ved ankomst/afrejse, strøm- og varmeforbrug. En gratis afbestillingsforsikring er ligeledes inkluderet.

I kan afrejse og ankomme på alle ugens dage, og I behøver ikke at leje hele uger. I er også meget velkomne på mini-ferier i eksempelvis 3-4 dage. Hvis I er i tvivl om, hvad prisen for jeres ophold bliver, kan I prøve at indtaste ankomst- og afrejsedagen i bestillingssfunktionen øverst på siden, så fremkommer prisen.

Bestil nu
Bestil din ferie på Dueodde Badehotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode tips til skønne feriedage på Bornholm.

Priser pr. hus/lejlighed/værelse i DKK for ophold UDEN transport til Bornholm

Dueodde Badehotel

Dobbeltværelse med balkon/terrasse
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
01-06-2018 10-06-2018 2.8089366.5526.552
11-06-2018 13-06-2018 2.8089366.5526.552
14-06-2018 16-06-2018 4.1161.3729.6049.604
17-06-2018 17-06-2018 2.8089366.5526.552
18-06-2018 01-07-2018 2.8089366.5526.552
02-07-2018 04-08-2018 4.0561.3529.4649.464
05-08-2018 12-08-2018 3.1201.0407.2807.280
13-08-2018 31-08-2018 3.1201.0407.2807.280

Dobbeltværelse standard
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
01-06-2018 01-07-2018 2.2627545.2785.278
02-07-2018 04-08-2018 2.4968325.8245.824
04-08-2018 12-08-2018 2.2627545.2785.278
13-08-2018 31-08-2018 2.2627545.2785.278

2 personers lejlighed
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
17-09-2017 01-10-2017 1.4543222.4191.930
22-04-2018 10-06-2018 1.8064373.1192.625
11-06-2018 12-06-2018 1.8064373.1192.625
13-06-2018 16-06-2018 3.1949005.8945.400
17-06-2018 17-06-2018 1.8064373.1192.625
18-06-2018 23-06-2018 1.8064373.1192.625
24-06-2018 01-07-2018 1.9384813.3822.888
02-07-2018 07-07-2018 2.4486514.4023.908
08-07-2018 14-07-2018 3.5111.0066.5276.033
15-07-2018 28-07-2018 3.8201.1097.1476.653
29-07-2018 04-08-2018 2.8547875.2144.720
05-08-2018 12-08-2018 2.2555874.0163.522
13-08-2018 01-09-2018 2.5196754.5454.051
02-09-2018 15-09-2018 1.8064373.1192.625
16-09-2018 01-10-2018 1.4593222.4241.930

2-4 personers lejlighed
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
17-09-2017 01-10-2017 1.7114082.9342.445
22-04-2018 10-06-2018 2.1565543.8193.325
11-06-2018 12-06-2018 2.1565543.8193.325
13-06-2018 16-06-2018 4.3941.3008.2947.800
17-06-2018 17-06-2018 2.1565543.8193.325
18-06-2018 23-06-2018 2.1565543.8193.325
24-06-2018 01-07-2018 2.0095053.5243.030
02-07-2018 07-07-2018 2.8717925.2494.755
08-07-2018 14-07-2018 3.9561.1547.4176.923
15-07-2018 28-07-2018 4.3111.2728.1287.634
29-07-2018 04-08-2018 3.1939005.8935.399
05-08-2018 12-08-2018 2.7357474.9754.481
13-08-2018 01-09-2018 2.8797955.2644.770
02-09-2018 15-09-2018 2.1565543.8193.325
16-09-2018 01-10-2018 1.7174082.9392.445

Sommerhus
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
17-09-2017 01-10-2017 1.9734463.3122.678
22-04-2018 26-05-2018 2.3885834.1363.496
27-05-2018 09-06-2018 2.5526374.4643.824
10-06-2018 10-06-2018 4.3221.2288.0057.365
11-06-2018 16-06-2018 4.3221.2288.0057.365
17-06-2018 17-06-2018 2.5526374.4643.824
18-06-2018 23-06-2018 2.5526374.4643.824
24-06-2018 01-07-2018 3.5329646.4245.784
02-07-2018 14-07-2018 4.6891.3508.7388.098
15-07-2018 04-08-2018 5.8111.72410.98210.343
05-08-2018 12-08-2018 3.7361.0326.8326.192
13-08-2018 01-09-2018 3.1708445.7015.062
02-09-2018 15-09-2018 2.5526374.4643.824
16-09-2018 01-10-2018 2.0054553.3712.731

Priser pr. hus/lejlighed/værelse i DKK for ophold INKLUSIVE færge Ystad-Rønne tur/retur

Dueodde Badehotel

Dobbeltværelse med balkon/terrasse
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
01-06-2018 10-06-2018 3.4859367.2296.552
11-06-2018 13-06-2018 4.7209368.4646.552
14-06-2018 16-06-2018 6.0281.37211.5169.604
17-06-2018 17-06-2018 4.7209368.4646.552
18-06-2018 01-07-2018 3.9409367.6846.552
02-07-2018 04-08-2018 5.9681.35211.3769.464
05-08-2018 12-08-2018 5.0321.0409.1927.280
13-08-2018 31-08-2018 3.8681.0408.0287.280

Dobbeltværelse standard
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
01-06-2018 01-07-2018 3.3947546.4105.278
02-07-2018 04-08-2018 4.4088327.7365.824
04-08-2018 12-08-2018 4.1747547.1905.278
13-08-2018 31-08-2018 3.0107546.0265.278

2 personers lejlighed
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
17-09-2017 01-10-2017 2.1223223.0871.930
22-04-2018 10-06-2018 2.4844373.7962.625
11-06-2018 12-06-2018 3.7184375.0302.625
13-06-2018 16-06-2018 5.1059007.8055.400
17-06-2018 17-06-2018 3.7184375.0302.625
18-06-2018 23-06-2018 2.9384374.2502.625
24-06-2018 01-07-2018 3.0704814.5142.888
02-07-2018 07-07-2018 4.3606516.3143.908
08-07-2018 14-07-2018 5.4221.0068.4396.033
15-07-2018 28-07-2018 5.7321.1099.0586.653
29-07-2018 04-08-2018 4.7657877.1254.720
05-08-2018 12-08-2018 4.1675875.9283.522
13-08-2018 01-09-2018 3.2676755.2934.051
02-09-2018 15-09-2018 2.5544373.8672.625
16-09-2018 01-10-2018 2.2073223.1721.930

2-4 personers lejlighed
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
17-09-2017 01-10-2017 2.3794083.6022.445
22-04-2018 10-06-2018 2.8335544.4963.325
11-06-2018 12-06-2018 4.0685545.7303.325
13-06-2018 16-06-2018 6.3061.30010.2067.800
17-06-2018 17-06-2018 4.0685545.7303.325
18-06-2018 23-06-2018 3.2885544.9503.325
24-06-2018 01-07-2018 3.1405054.6553.030
02-07-2018 07-07-2018 4.7837927.1604.755
08-07-2018 14-07-2018 5.8671.1549.3296.923
15-07-2018 28-07-2018 6.2221.27210.0397.634
29-07-2018 04-08-2018 5.1059007.8045.399
05-08-2018 12-08-2018 4.6467476.8874.481
13-08-2018 01-09-2018 3.6277956.0124.770
02-09-2018 15-09-2018 2.9045544.5673.325
16-09-2018 01-10-2018 2.4644083.6872.445

Sommerhus
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
17-09-2017 01-10-2017 2.6414463.9802.678
22-04-2018 26-05-2018 3.0655834.8133.496
27-05-2018 09-06-2018 3.2296375.1413.824
10-06-2018 10-06-2018 4.9991.2288.6827.365
11-06-2018 16-06-2018 6.2341.2289.9167.365
17-06-2018 17-06-2018 4.4636376.3753.824
18-06-2018 23-06-2018 3.6836375.5953.824
24-06-2018 01-07-2018 4.6639647.5565.784
02-07-2018 14-07-2018 6.6001.35010.6508.098
15-07-2018 04-08-2018 7.7231.72412.89410.343
05-08-2018 12-08-2018 5.6471.0328.7436.192
13-08-2018 01-09-2018 3.9188446.4495.062
02-09-2018 15-09-2018 3.2996375.2113.824
16-09-2018 01-10-2018 2.7534554.1182.731

Færgetillæg på fredage-lørdage-søndage i perioden 3/1-11/6 samt 14/8-2017-2/1-2018
* For ankomst eller afrejse på fredage, lørdage og søndage har færgen et weekend tillæg på DKK 290.

Færgetillæg på fredage-lørdage-søndage i perioden 12/6-18/6 
* For ankomst eller afrejse på fredage, lørdage og søndage har færgen et weekend tillæg på DKK 388.

Færgetillæg på fredage-lørdage-søndage i perioden 19/6-13/8
* For ankomst eller afrejse på fredage, lørdage og søndage har færgen et weekend tillæg på DKK 289 pr. overfart.

Færgetillæg for høje/lange biler
* Hvis jeres bil er over 1,95 meter i højden - eller over 6,00 meter i længden - er der et færgetillæg. Kontakt os venligst herom på +45 5695 8566.

Rabat ved længere ophold
* Hvis I ankommer i perioden før 10. juni eller efter 5. august, tilbyder vi 14 dages ophold for 11 dages pris eller 3 ugers ophold for 2 ugers pris.

Folkemøde - Specielle Priser & Bestillingsregler
I forbindelse med Folkemødet er der specielle priser og bestillingsregler. Kontakt os for nærmere information. 

Bestil nu
Bestil din ferie på Dueodde Badehotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode tips til skønne feriedage på Bornholm

 

Vejbeskrivelse

Vejbeskrivelse fra færgen i Rønne til Dueodde Badehotel
Der er god skiltning hele vejen, så det er nemt at finde Dueodde Badehotel:
* Når I kommer udfra færgelejet, skal I blot følge skiltene mod Dueodde.
* Efter cirka 21,8 km. skal I dreje til højre ad "Østre Sømarksvej"
* Efter cirka 1,9 km. skal I dreje til venstre ad "Strandmarksvejen"
* Fortsæt ligeud cirka 5,8 km, indtil I kommer til "Fyrvejen", hvor I drejer til
   højre.
* Følg Fyrvejen cirka 900 meter og I er på Dueodde. Drej lidt til venstre og 30 meter foran jer finder I
   Dueodde Badehotel
* Ha' en rigtig god ferie.

Adressen til Dueodde Badehotel er: Sirenevej 2, 3730 Nexø

Bestil nu
Bestil din ferie på Dueodde Badehotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen til øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode tips til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.