Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Værelser - Fredensborg Badehotel i Rønne

  • Fantastisk havudsigt
  • Anmelderrost restaurant
  • Værelser og suiter med havudsigt
  • Perfekt beliggenhed i Rønne
kort Rønne

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Udendørs spa med imponerende havudsigt (aldersgrænse 16 år)

Prøv den berømte og anmelderroste fiskebuffet

Nyd solen fra den nye solterrasse på Fredensborg Badehotel

Flot nyrenoveret badehotel (2017-2018) med gourmetmad og badebro 

Moderne badehotel
Fredensborg Badehotel genåbnede i april 2018 efter endnu en omfattende renovering. Forvent ikke et gammeldags badehotel med sprossede vinduer og blå gardiner. Fredensborg Badehotel er et lækkert og moderne badehotel indrettet i ny nordisk stil af den bornholmske designer Pernille Bülow. Efter renoveringen i 2018 er Fredensborg Badehotel nok det flotteste hotel på Bornholm - og med en suveræn beliggenhed på Strandvejen i Rønne.

Glæd dig til lækre værelser med direkte udsigt over Østersøen samt gourmetmad i topklasse - eksempelvis den berømte fiskebuffet med et væld af frisk fisk, skaldyr og fiskeretter. Vinkælderen byder på såvel klassiske som sjældne vine. Sæt dig godt til rette i restauranten. Nyd havudsigten og lad dig forkæle med franske lækkerier.

Restaurant med havudsigt
Fredensborg Badehotels nye restaurant ligger med skøn udsigt over havet - på de lune dage bliver restauranten udvidet til terrassen foran hotellet. Terrassen har parasoller med indbygget varme, så du kan sidde udenfor langt ude på aftenen. Efter en lækker middag kan du tage din eneste ene i hånden og gå en tur til hotellets badebro. Hør havets bølgeskvulp, mens solen går ned foran jer. Det er ferie!

Udendørs spa
Tag din eneste-en i hånden og dyp ned i det boblende vand i Fredensborg Badehotels nye udendørs spabade (aldersgrænse 16 år). Mærk hvordan spaens indbyggede massagefunktioner får din krop til at slappe helt af. Nyd havudsigten med en kølig drink i hånden. Dét er ferie! 

Bornholms hovedstad
Fredensborg Badehotel ligger på Strandvejen i Rønne. Fra hotellet går en sti ind til Rønne centrum. Rønne er Bornholms hovedstad. Glæd dig til et hyggeligt torveliv, historiske købmandsgårde, sjove butikker og spændende museer. Oplev blandt andet det levende museum Hjorths Fabrik, hvor du kan se den kendte bornholmske keramik blive skabt på nært hold.

Lejligheder og værelser med havudsigt
Fredensborg Badehotels nye indretning er designet af Bornholms førende designer, Pernille Bülow, som er også er kendt for sin glaskunst. Pernille Bülow har med stor succes tidligere designet en række andre feriesteder på Bornholm. Værelserne har en hyggelig indretning med farver præget af det omkransende hav og Bornholms natur. 

Gratis cykelleje
Fredensborg Badehotel ligger lige ved Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier. Lån en af de gratis cykler i receptionen og nyd den smukke natur. 

Ladestandere til el-biler
Fredensborg Badehotel har selvfølgelig ladestandere til el-biler.

Bestil din ferie nu
Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen nedenfor, hvor du også kan bestille ophold inklusive færge eller fly. Du er også altid velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 56 95 85 66.

Dobbeltværelse med havudsigt

Dobbeltværelse med havudsigt

Nye badeværelser (2018)

Lækre dobbeltværelser med en fantastisk havudsigt. Værelserne gennemgik en omfattende renovering i 2017-2018 og har fået smukke farver inspireret af havet og Bornholms natur. Badeværelserne er også renoveret og har nu fået et moderne skandinavisk udtryk.

Indretningen er designet af den bornholmske designer Pernille Bülow.

Alle værelser har køleskab til drikkevarer.

Værelserne er røgfrie og beliggende i stueplan, første og anden sal. Såfremt du har særlige ønsker til dit værelses beliggenhed, beder vi dig oplyse det i forbindelse med din bestilling.

Hotellet har kørestolsvenlig adgang, ligesom der er nem adgang til hotellets restaurant. Der er elevator til 1. og 2. sal.

Morgenmad for 2 personer er inkluderet i værelsesprisen.

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Suite for 2 personer - Med havudsigt

Stue med havudsigt i suite for 2 personer

Soveværelse med havudsigt i suite for 2 personer

Badeværelset i suiterne for 2 personer

Flot suite med soveværelse og stue. Der er balkon og havudsigt fra såvel værelset som stuen. I stuen er der spisebord og sofaarrangement. Alle suiter har nyt badeværelse (2017) med både badekar og bruseniche. Endvidere er der køleskab, telefon og tv på alle suiter.

Indretningen er designet af den bornholmske designer Pernille Bülow

Suiterne er beliggende på første og anden sal. Såfremt du har særlige ønsker til din suites beliggenhed, beder vi dig oplyse det i forbindelse med din bestilling.

Hotellet har kørestolsvenlig adgang, ligesom der er nem adgang til hotellets restaurant. Der er elevator til 1. og 2. sal.

Morgenmad for 2 personer er inkluderet i prisen.

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Royalsuite for 4 personer - Med havudsigt

Stor stue med havudsigt

Soveværelse med havudsigt

Lækker suite med 2 soveværelser og stue. Der er balkon og havudsigt fra stuen samt det ene soveværelse. I stuen er der spisebord og sofaarrangement. Alle suiter har nyt badeværelse (2017) med både badekar og bruseniche. Endvidere er der køleskab, telefon og tv på alle suiter. 

Indretningen er designet af den bornholmske designer Pernille Bülow

Hotellet har kørestolsvenlig adgang, ligesom der er nem adgang til hotellets restaurant. Der er elevator til 1. og 2. sal.

Morgenmad for op til 4 personer er inkluderet i prisen.

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Royalsuiterne har såvel badekar som bruseafsnit.

Ekstra soveværelse uden havudsigt

Storslået havudsigt fra suiten

Familieværelse for 4 personer - Uden havudsigt

Stue med dobbeltseng

Soveværelse med 2 enkeltsenge

Flot familieværelse/lejlighed med kombineret stue og soveværelse (dobbeltseng med 2 sovepladser) samt soveværelse (2 enkeltsenge). Alle lejligheder har terrasse eller balkon med terrassemøbler til 4 personer. I stuen er der spisebord, sofaarrangement, tv og telefon. Køkken med køleskab, komfur og kaffemaskine samt køkkenservice. Nyt (2018) badeværelse i flot og lys skandinavisk stil. Lejlighederne er beliggende i stueplan eller 1. etage.

Indretningen er designet af den bornholmske designer Pernille Bülow

Morgenmad for op til 4 personer er inkluderet i prisen.

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Nyt (2018) badeværelse

Køkken med køleskab, kaffemaskine og komfur

Hyggelig terrasse med plads til hele familien

Andre gæster siger:

Lækker morgenmad

"Dejligt nyrenoveret hotel og værelse. Lækker morgenmad. Pålæg med mere fra lokale gårdbutikker. Rigtige tilpas blødkogte æg m.m."

Alex, 5-6-2018

Dejligt sted

"Dejligt sted med hotel og restaurant, lækker udsigt og ubeskrivelig god mad.
Jeg vil med glæde anbefale Fredensborg badehotel."

Phillip, 8-6-2018

Superlækkert badeværelse

"Sengene var fremragende og superlækkert badeværelse."

Per, 15-5-2018

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden. Du kan også maile info@teambornholm.dk eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Besøg også gerne vores site Bornholmhotels, hvor vi har samlet alle vore hoteller på Bornholm.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, vi besvarer tlf. alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.